Versek
Üdvözlöm honlapomon, kedves Érdeklődő!

Kérem engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzam Önnek.

Kőnig László vagyok, 1960-ban Győrben születtem, s jelenleg is itt élek és dolgozom.

Gyermekkorom óta két szenvedély tölti ki mindennapjaimat: sporttal és képzőművészettel foglalkozom. Ez utóbbin belül a grafika és a festészet áll hozzám különösen közel.

Műveimből ezúton szeretnék bemutatni néhányat Önnek, mint a művészetek iránt érdeklődőnek.

A női szépség mögött megbújó rejtély különösen érdekel, ezért egy szép női arc megörökítése megtisztelő feladat számomra.

Verseket is írok, jelenleg egy regényen is dolgozom, melyet jövőre szeretnék megjelentetni.
Hiszem és vallom, hogy folyamatosan alkotni kell, s törekedni a tökéletességre. Azon munkálkodom, hogy ezt elérjem.

Mindenkiben ott rejtőzhet a tehetség, a zsenialitás, talán anélkül, hogy tudomásunk lenne róla, s hogy ebből ki mit hoz felszínre, az attól függ, mennyit teszünk meg annak érdekében. Sokszor csak ihletre van szükség, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat! Minden egyes új nap lehetőség, hogy tudatunkra ébredve megtaláljuk sorsunk, életünk értelmét.

Nemcsak az fontos, hogy mit hozunk létre, hanem az is, hogy alkotás közben mivé válunk. Adjuk át magunkat az alkotás örömének. Fontos, hogy műveink visszatükrözzék hangulatunkat, alkotás iránti szenvedélyünket.
Nem elég a tehetség ahhoz, hogy maradandót alkossunk, a kitartás, az akaraterő és az alázat éppoly fontos, hogy komoly eredményeket érjünk el, akár a sportban, vagy a képzőművészet bármely ágában. Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, kellemes böngészést kívánok!

Üdvözlettel,

Kőnig László